kodutalvany.com

AboutYou kupon Május 2024

Használjon AboutYou kuponkód és kupon egy jobb ár, illetve páratlan nagy értékű tapasztalatok.
 • Minden
 • Ajánlatok
 • Ingyenes Szállítás

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes AboutYou kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for AboutYou

  A AboutYou kínál ingyenes szállítást?

  Az 5.990 Ft feletti rendelések minden ügyfél számára ingyenes kiszállításra jogosultak, ellenkező esetben 990 Ft szállítási díj kerül felszámításra. A AboutYou a szállítási szolgáltatás és minden szolgáltatásának fejlesztésével igyekszik rövidebb idő alatt biztosítani az árucikkeket, az azonnal elérhető termékeket pedig jellemzően 3-4 munkanapon belül kiszállítja.

  Milyen fizetési módokat kínál a AboutYou?

  A tételekért a AboutYou szállítási szolgáltatójától való átvétel után is fizethet, ha nincs elég pénze a teljes összeg kifizetésére a tételek átvétele előtt, vagy nincs fizetési lehetősége. A fizetéshez semmilyen bankkártya, beleértve a Visa, MasterCard, PayPal vagy Google Pay használatát, nem kapcsolódik további díj.

  Több a AboutYou kuponja használható együtt?

  Nem lehetséges. Több kupon nem használható együtt a AboutYou fizetéskor. Minden megrendeléshez csak akkor használhatja az egyik kupont, ha teljesülnek a kuponhasználati szabályok a AboutYou-nál. A AboutYou kuponkód használati szabályait illetően általában a kupon alján megtekintheti a részleteket.

  Miért érvénytelen a AboutYou promóciós kódja?

  Ha a AboutYou promóciós kódja nem érhető el, ellenőrizze, hogy megfelel-e a használati szabályoknak, egyszer használták-e, lejárt-e, vagy nem különbözteti meg a kis- és nagybetűket. Mivel a AboutYou minden promóciós kódjának érvényességi ideje van, és csak egyszer használatos.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a AboutYou-vel?

  Érdemes lehet többet megtudnia a AboutYou-ről. Szerencsére a AboutYou rendelkezik Facebook- vagy YouTube-fiókjával, és további új információkat talál a aboutyou.hu webhelyén. A AboutYou nem csak új termékeiket népszerűsítheti, hanem hagyhatja, hogy az ügyfelek javaslatokat tegyenek. AboutYou egyre jobbá akar válni, ezért örömmel fogadja az ügyfelek javaslatait!

  A legjobb kuponok AboutYou, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.