kodutalvany.com

Bikepro kupon és Kedvezmények December 2023

Egyszerűen alkalmazhatja a Bikepro kupon alkalmazást, hogy élvezze a 45% vásárlástól. Csak aktiválja a legnagyobb megtakarítást ezekkel a felsorolt Bikepro Promóciós Kód elemekkel.
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Bikepro kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Bikepro

  A Bikepro kínál ingyenes szállítást?

  A szállítási értékek a szállítóeszköz és a fuvarozó cég, valamint a fogyasztó által kért áru típusa és minősége, illetve értéke szerint változnak. A szállítási költség 1.390 Ft és 1.990 Ft között mozog. Ha 2.000 és 30.000 Ft közötti árú könnyű és kisméretű terméket vagy kiegészítőt rendel, a szállítási díj 1.890 Ft és 2.390 Ft között mozog. A könnyű- és kisméretű alkatrészek kiszállítási díja 30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, míg kerékpárok vagy 50.000 Ft feletti rendelés esetén, beleértve a Bikepro kerékpárokat is.

  Milyen fizetési módokat kínál a Bikepro?

  Az üzlet által kínált számos fizetési lehetőség közül bármelyik - amelyek közül sok kiemelkedik a változatosságával, gyorsaságával és biztonságával - használható a fizetések teljesítésére. Mivel a Bikepro számos bankkal, köztük a CIB és az MBL bankokkal való üzletkötést és a tranzakciók széles skáláját elfogadja, bármilyen kártyát használhat, beleértve a Visa, MasterCard, Amex kártyákat vagy banki átutalásokat.

  A Bikepro kínál garanciát?

  A garancia általában egy teljes évig tart. Természetesen más garanciális feltételek is érvényesek, ha a gyártó az adott termékre vonatkozóan más garanciális feltételeket ír elő. A garanciaidő, amely az ugyanazon a napon bemutatott számlával és jótállási jeggyel igazolható, azon a napon kezdődik, amikor a Bikepro leszállítja a kerékpárt, és gyorsan intézkednek, ha a vásárló a vásárlástól számított három munkanapon belül visszaigazolja a cserekérelmet.

  A Bikepro kínál hűségprogramot?

  A regisztrált ügyfelek minden egyes tranzakciót követően automatikusan hűségpontokat kapnak. A nem regisztrált ügyfeleik számára ez nem megvalósítható, mert nem lesz mód a nyomon követésre. Az aktuális tranzakció termékértéke után minden 33 forint után kap egy pontot. Egy pont beváltáskor egy forintnak felel meg, ami azt jelenti, hogy a mostani vásárlásod 3%-át a Bikepro-ben történő későbbi vásárlásaidra is felhasználhatod.

  Több a Bikepro kuponja használható együtt?

  Nem lehet. Bikepro rendszere automatikusan kiválasztja a megrendelésének megfelelő kuponkód -et, és a legmegfelelőbb kedvezményt nyújtja Önnek a megrendeléshez. A kuponkód mellett a Bikepro további különféle kedvezményeket is kínál, csak fedezze fel a kodutalvany.com oldalán.

  Miért érvénytelen a Bikepro promóciós kódja?

  Bikepro határidőt szab meg minden promóciós kód számára, ami általában a megfelelő termék egyenként van. Ha már használta vagy meghaladta a határidőt, a promóciós kód nem érhető el a Bikepro-nál. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Bikepro minden promóciós kódjának meg kell felelnie a megfelelő felhasználási feltételeknek is. Ha a fenti feltételek egyike sem teljesül, felveheti a kapcsolatot Bikepro ügyfélszolgálatával.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Bikepro-vel?

  Bikepro reméli, hogy sok odaadással és kemény munkával meg tudja elégíteni az ügyfeleket. Ezért a Bikepro közösségi média csatornáival rendelkezik a Facebookon és az Instagramon, remélve, hogy ezen alkalmazások révén megismerheti ügyfeleit. Ezenkívül elégedetlennek érezheti magát, amikor a Bikepro szolgáltatásokat és segítséget nyújt Önnek. Bikepro elfogad minden javaslatot.

  A legjobb kuponok Bikepro, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.