kodutalvany.com

Bivin kupon és Kuponkódok Május 2024

Válassza ki a legjobb Bivin kuponkód és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 60% kedvezményt a Május 2024 alatt.
 • Minden
 • Ajánlatok
 • Ingyenes Szállítás

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Bivin kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Bivin

  Mik a szállítási adatok a Bivin-ban?

  Tekintettel arra, hogy a Bivin többféle szállítási alternatívát kínál, a szállítási díjakat a szállítási mód és időzítés határozza meg. A szállításért 1.990 és 1.290 forint közötti összeget számítunk fel. Az árut a szállító cégek legfeljebb öt napon belül szállítják ki, így minden vásárló kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb szállítási lehetőséget.

  Milyen fizetési módokat kínál a Bivin?

  Közvetlenül a megrendelés után bankkártyájával kiegyenlítheti a teljes összeget a Bivin-nál. Ha az utánvétet választja, akkor a futárszolgálat munkatársának a teljes rendelési összeget átadhatja a kiszállítás átvételekor. Utánvétel esetén is felszámítunk 300 Ft utánvételi díjat plusz a szállítási költséget. A banki átutalással elkerülheti az utánvétes fizetést. A kérelem benyújtásától számított 7 napon belül utalja át a rendszer által meghatározott összeget.

  A Bivin kínál garanciát?

  A Bivin-nál az ügyfél élvezete az első, és ezért örömmel nyújtanak átfogó, 1 éves garanciát minden termékükre. Ön nyugodtan vásárolhat, tudva, hogy termékeik magas minősége és megbízhatósága mögött állnak. Ha bármilyen probléma vagy hiba merülne fel, ha van ilyen, forduljon az elkötelezett ügyfélszolgálati csapatukhoz, ők azonnal foglalkoznak vele.

  Több a Bivin kuponja használható együtt?

  Nem lehetséges. A Bivin felhasználási feltételei szerint ez nem történhet meg. De a jó szempont az, hogy a Bivin számláján lévő pénzt felhasználhatja erre a megrendelésre a kuponkód -vel együtt.

  Miért érvénytelen a Bivin promóciós kódja?

  Csak egy promóciós kód használható azegyetlen megrendelésben a Bivin-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e vagy megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ezenkívül ügyeljen arra is, hogy a Bivin promóciós kód használatára vonatkozó szabályok rendelkezésre állnak-e a bevásárlókosárban található termékeknél. Ha a promóciós kódja még nem járt le, vagy nem használták fel, akkor a Bivin ügyfélszolgálatával vegye fel a segítségét a megoldásában.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Bivin-vel?

  Ez nagyon egyszerű, csak fel kell iratkoznia a Bivin -ra kedvenc közösségi médiacsatornáin (például Facebook vagy Twitter vagy YouTube). Ily módon a Bivin bármikor felveheti Önnel a kapcsolatot, és megadhatja a szükséges információkat.

  A legjobb kuponok Bivin, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.