kodutalvany.com

IGN Shop Promóciós Kód Május 2024

Kövesse a ignshop.hu linkre, és ragadja meg a 45% megtakarítást a 7 IGN Shop Promóciós Kód és Kedvezmény Kódok segítségével.
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes IGN Shop kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for IGN Shop

  A IGN Shop kínál hűségprogramot?

  Jutalmazza meg barátait, és kapja meg jutalmát, miután vásárolt. A IGN Shop 10%-os kedvezményt kínál ösztönzőleg csak a regisztrációért, és 20 pontot kap minden egyes tranzakcióért, amelyet a hitelkártyájával végez. Bármikor vásárolhat, és a pénzét pontok formájában kapja meg, amelyeket más vásárlásokra vagy On pénz megszerzésére használhat fel.

  A IGN Shop kínál ingyenes szállítást?

  Azon szállítási szolgáltatók normái szerint, amelyekkel a IGN Shop szerződést köt, a termékek szállítási ideje 1-3 nap között van. Más vállalkozások is biztosítanak két-öt napos termékszállítást. A szállítmányozó cégek azonban csak abban egyeznek meg, hogy 30.000 forint feletti értékű rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítanak, ennél kisebb értékű rendelés esetén a szállítmányozó cég határozza meg az értéket.

  Milyen fizetési módokat kínál a IGN Shop?

  A SimplePay egy hitelesített fizetési port, így az egyik legmegbízhatóbb fizetési port, amelyet a IGN Shop elfogad. A termékeket bármilyen fizetési eszközzel meg lehet vásárolni, és bármilyen bankkártyával fizethet, amennyiben az Visa vagy MasterCard. Az ilyen módon történő fizetéskor nem számítanak fel további költségeket.

  Több a IGN Shop kuponja használható együtt?

  Nem lehetséges. A IGN Shop csak egy kupont támogat egyetlen megrendeléshez, és minden megrendelésnek meg kell felelnie az egyes kuponok használati szabályainak. Ne aggódjon, ha véletlenül több szelvényt választ a IGN Shop fizetéskor, a rendszer automatikusan kiválaszt egyet közülük, hogy érvénybe lépjen a megrendelésének.

  Miért érvénytelen a IGN Shop promóciós kódja?

  Általában a IGN Shop promóciós kódja érvénytelen, mert már használták vagy lejárt. A használt vagy lejárt promóciós kódok nem érvényesek. Előfordul, hogy a 45% megjelenik a ignshop.hu honlapján. Ha a promóciós kód kedvezménye meghaladja a 45% értékét, az IGN Shop promóciós kódja használhatatlanná válik.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a IGN Shop-vel?

  A IGN Shop megalakulása óta a vállalat elkötelezett az ügyfelek igényeinek kielégítése és a minőségi szolgáltatások nyújtása iránt. Ha meg szeretné tudni a legújabb trendeket, kövesse a IGN Shop oldalt, és tudjon meg többet. Nem számít, melyik közösségi média tetszik, a IGN Shop mindig követni fog.

  További információ a következőről: IGN Shop

  Az IGN Shop Hungary webshopban vásárlók számos terméket találhatnak, amelyek között megtalálhatóak a filmek és videojátékok szerelmeseinek kedvenc brandjei, mint például a Marvel, Star Wars, Trónok harca, Pókember, Batman és Harry Potter. Az IGN Shop szállítási feltételei között szerepel, hogy 30.000 Ft rendelési érték felett a szállítás ingyenes, és a várható szállítási idő 1-3 munkanap. Az általános szerződési feltételek szerint az IGN Shop vásárlói 20.000 Ft feletti vásárlásuk esetén kedvezményt kapnak.

  A legjobb kuponok IGN Shop, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.