kodutalvany.com

Learn And Go Kuponok Május 2024

Vásároljon kívánt tárgyakat a learnandgo.hu webhelyen, és kezdje meg megtakarítási utait ezekkel a Learn And Go kupon -nel.
 • Minden
 • Ajánlatok
 • Ingyenes Szállítás

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Learn And Go kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Learn And Go

  A Learn And Go kínál ajándékkártyákat?

  A Learn And Go címről bármilyen tananyagot megrendelhetsz a neved alatt, és kérhetsz hozzáférést az ajándékozottak részlegéhez. A tanúsítvány személyre szabásához egyszerűen küldjön egy e-mailt a kereskedőnek. A vásárlási ajándékutalvány megvásárolható, és letölthető nyomtatáshoz vagy online elküldéshez. Az ajándékutalvány bármely oktatási termékre kedvezményesen beváltható. Az utalványt 5, 10, 15 vagy 20 ezer forint értékben választhatod, és ingyenes kiszállításra is jogod van.

  Mik a szállítási adatok a Learn And Go-ban?

  A futárszolgálat felelős a Learn And Go által megrendelt csomagok kézbesítéséért. Megértik, hogy mit jelent az e-mail és az SMS kézbesítés. A kézbesítés díja 990 Ft, és a kézbesítés napján is lehet időpontot egyeztetni a céggel. Jogos személyazonosító okmány felmutatásával az emlékeztető következő munkanapját követő öt munkanapon belül veheti át a diákot.

  Milyen fizetési módokat kínál a Learn And Go?

  A fizetések a Simple Pay fizetési eszközzel történhetnek, amelyet az áruház kijelölt és jóváhagyott a Learn And Go számára, mivel garantálja a fizetési műveleteket, nem tárolja az ügyfelek adatait, mindig elérhető a fizetésre, és kiváló védelmi rendszerrel rendelkezik. A fizetés történhet Visa, MasterCard kártyával vagy készpénzzel a termékek kiszállításakor. A banki átutalás egy másik lehetőség a pénz átutalására.

  Több a Learn And Go kuponja használható együtt?

  Nem lehet. Az ügyfelek a lehető legnagyobb kedvezményt szeretnék kapni a rendeléseikért a Learn And Go-tól. Learn And Go elnézést szeretne kérni ezektől az ügyfelektől. Minden kuponnak meg kell felelnie a használati szabályoknak. Ezért több Learn And Go Kuponok használata nem megengedett.

  Miért érvénytelen a Learn And Go promóciós kódja?

  Egy promóciós kód egyetlen megrendelésben használható a Learn And Go-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e és megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ha a learnandgo.hu webhelyén egyszerre több terméket választ ki az fizetéshez, akkor a kuponkód nem biztos, hogy engedményt nyújt.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Learn And Go-vel?

  Learn And Go szívesen használja a közösségi médiát a márkához kapcsolódó információk, például új termékek vagy új trendek közzétételéhez. Nem számít, melyik közösségi platformot használja. A Learn And Go segítségével megtalálhatja és követheti ezeket az új információkat.

  A legjobb kuponok Learn And Go, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.