kodutalvany.com

Mommies kupon és Kuponkódok Május 2024

Válassza ki a legjobb Mommies Kuponok és Kedvezmény Kódok webhelyünket, és vegye igénybe a 55% kedvezményt a Május 2024 alatt.
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Mommies kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Mommies

  Mik a szállítási adatok a Mommies-ban?

  A Mommies e-mailben értesíti Önt, hogy a doboza úton van, és hét munkanapig az átvételi helyen tartjuk. A termékek súlya határozza meg, hogy mennyi lesz a szállítási költség. A szállítási díj 0-10 kg-os súly esetén 1.699 Ft. A legnehezebb, 150 kg feletti megrendelések után 17 999 Ft-ot kell fizetni.

  Milyen fizetési módokat kínál a Mommies?

  Mommies számos rugalmas fizetési módot kínál az Ön igényeinek megfelelően. Ha inkább a rendelés átvételekor szeretne fizetni, választhatja az egyszerű fizetési lehetőségek egyikét, amely magában foglalja az utánvétet is. Az online bankkártyás fizetés lehetőségével azt is lehetővé teszik, hogy a tranzakciót biztonságosan befejezhesse a kiválasztott bankkártyával. A kényelmes fizetési lehetőségek választékával könnyedén és elégedetten vásárolhat.

  Több a Mommies kuponja használható együtt?

  Nem lehetséges. A Mommies csak egy kupont támogat egyetlen megrendeléshez, és minden megrendelésnek meg kell felelnie az egyes kuponok használati szabályainak. Ne aggódjon, ha véletlenül több szelvényt választ a Mommies fizetéskor, a rendszer automatikusan kiválaszt egyet közülük, hogy érvénybe lépjen a megrendelésének.

  Miért érvénytelen a Mommies promóciós kódja?

  Egyetlen promóciós kód csak egyszer használható fel a Mommies-nál. Kérje a Mommies, ellenőrizze, hogy lejárt-e vagy használták-e. Amire figyelnie kell, hogy használja, az az, hogy a Mommies promóciós kódjai különböző típusainak eltérő használati szabályai lehetnek. Kérje a Mommies, hogy a használata előtt ellenőrizze.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Mommies-vel?

  Mommies szívesen használja a közösségi médiát a márkához kapcsolódó információk, például új termékek vagy új trendek közzétételéhez. Nem számít, melyik közösségi platformot használja. A Mommies segítségével megtalálhatja és követheti ezeket az új információkat.

  A legjobb kuponok Mommies, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.