kodutalvany.com

Patikam kupon Május 2024

Ezen az oldalon megtalálhatja kedvencét Patikam kupon, Patikam Kuponok és Patikam Kedvezmények. Jó szórakozást!
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Patikam kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Patikam

  A Patikam kínál ingyenes szállítást?

  A fent említett törvényi változás miatt a Patikam csak 200.000 forint, azaz kétszázezer forint feletti rendelés esetén szállítja házhoz a gyógyszereket vagy gyógyszereket tartalmazó rendeléseket szakképzett személyzettel, az ilyen értékű termékeket pedig ingyenesen, díjmentesen szállítjuk ki. A 200.000 Ft alatti értékű vagy gyógyszert tartalmazó vásárlások esetén Ön nem jogosult házhozszállításra.

  Milyen fizetési módokat kínál a Patikam?

  A bankkártyás online fizetések a Barion rendszeren keresztül történnek. Mindenért a bank felel, így a bankkártya adatai soha nem jutnak el a Patikam birtokába. Az utánvétel vagy a szállítási szolgáltatónak történő készpénzfizetés egyaránt elfogadható fizetési mód. A szállítmányozó vállalkozásnak a csomag átvételét követően ki kell szállítania a megrendelt összeget. Az utánvétes fizetés jelenlegi ára minden helyzetben 400 Ft.

  Több a Patikam kuponja használható együtt?

  Nem lehet. Patikam korlátozásokat szabott az egyes megrendelések kuponszámára. Ezért egyetlen megrendeléshez csak egyetlen kupont használhat kedvezményként a Patikam-nál. Ha a fizetés során hozzáad több Patikam kupon-t, a rendszer automatikusan érvényteleníti az egyiket.

  Miért érvénytelen a Patikam promóciós kódja?

  Patikam promóciós kódjai megfelelően érvénytelenek lehetnek, és minden promóciós kód csak egyszer használható. Ha biztos abban, hogy a Patikam promóciós kódját nem használták, vagy az érvényességi időn belül van, ellenőrizheti, hogy az a Patikam használható terméktípusához tartozik-e, mert néha a különböző terméktípusok miatt a kuponkód nem lesz kedvezményes.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Patikam-vel?

  A Patikam bármikor az Ön szolgálatában áll, és mindig várja a kommunikációt Önnel. A legfontosabb az, hogy ha letölti a Patikam alkalmazását, akkor kifejezetten bármilyen típusú információt kaphat a Patikam-ről, például a Patikam Kedvezmények-ről, és segíthet más kérdések megoldásában is.

  A legjobb kuponok Patikam, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.