kodutalvany.com

Rossmann Akciók és Kedvezmények Május 2024

Egyszerűen alkalmazhatja a Rossmann Akciók alkalmazást, hogy élvezze a 60% vásárlástól. Csak aktiválja a legnagyobb megtakarítást ezekkel a felsorolt Rossmann Promóciós Kód elemekkel.
 • Minden
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Rossmann kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Rossmann

  Több a Rossmann kuponja használható együtt?

  Nem. A Rossmann nem támogatja a különböző Rossmann Kuponok egyidejű használatát. Ha csökkenteni szeretné a megrendelése összegét a Rossmann-nál, csak egyféle kezvedményt választhat és egyetlen megrendeléséhez is csak egyféle kedvedményt élvezhet, de kérjük, higgye el, hogy bármelyik Rossmann Kuponok-vel megkaphatja a kedvezményt.

  Miért érvénytelen a Rossmann promóciós kódja?

  Egy promóciós kód egyetlen megrendelésben használható a Rossmann-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e és megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ha a rossmann.hu webhelyén egyszerre több terméket választ ki az fizetéshez, akkor a kuponkód nem biztos, hogy engedményt nyújt.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Rossmann-vel?

  Rossmann hivatalos fiókokat regisztrált a főbb médiatervezési platformokon, és a lehető leghamarabb közzéteszi a legfrissebb információkat. A legfrissebb hírek és ajánlatok megtekintéséhez kedvenc közösségi platformjain keresheti és követheti a Rossmann-t.

  A legjobb kuponok Rossmann, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.