kodutalvany.com

Wizzair akciók Május 2024

Használjon Wizzair kupon és kedvezmények egy jobb ár, illetve páratlan nagy értékű tapasztalatok.
 • Minden
 • Kuponok
 • Ajánlatok
 • Ingyenes Szállítás

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Wizzair kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Wizzair

  A Wizzair beengedi a gyerekeket?

  A 14 napnál idősebb és legfeljebb 2 éves csecsemők egy felnőtt kísérő ölében utazhatnak, egy útra szóló járaton 31.00 EUR-ért. Ha a díjat call center-en keresztül fizeti ki, a tranzakcióra a Wizzair által felszámított contact center tranzakciós felárat kell alkalmazni. Ha online adja hozzá a kisbabát a foglaláshoz, akkor nem kell további adókra vagy foglalási díjra számítani.

  Milyen fizetési módokat kínál a Wizzair?

  A Wizzair-nél tett vásárlásaidért más módon is fizethetsz: banki átutalás, Waze-fiók, hitel- és betéti kártyák (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, UATP). Az iDeal fizetés egy másik lehetőség a fizetésre. A repülőtéri értékesítési irodában történő készpénzes fizetés az utolsó járható fizetési lehetőség azon magánszemélyek számára, akiknek nincs hozzáférésük a fent említett lehetőségek egyikéhez sem.

  Több a Wizzair kuponja használható együtt?

  Nem. Wizzair azt kéri, hogy a kuponok ne kerülhessenek egymásra. Mivel egyes Wizzair akciók más kedvezménnyel és célokkal rendelkezik, ezért nem állíthatók össze kedvük szerint. Kiválaszthatja a Wizzair akciók-t, amely megfelel a megrendelésének.

  Miért érvénytelen a Wizzair promóciós kódja?

  Egyetlen promóciós kód csak egyszer használható fel a Wizzair-nál. Kérje a Wizzair, ellenőrizze, hogy lejárt-e vagy használták-e. Amire figyelnie kell, hogy használja, az az, hogy a Wizzair promóciós kódjai különböző típusainak eltérő használati szabályai lehetnek. Kérje a Wizzair, hogy a használata előtt ellenőrizze.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Wizzair-vel?

  Ez nagyon egyszerű, csak fel kell iratkoznia a Wizzair -ra kedvenc közösségi médiacsatornáin (például Facebook vagy Twitter vagy YouTube). Ily módon a Wizzair bármikor felveheti Önnel a kapcsolatot, és megadhatja a szükséges információkat.

  A legjobb kuponok Wizzair, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.