kodutalvany.com

Zara Home Promóciós Kód Május 2024

Kövesse a zarahome.com linkre, és ragadja meg a 55% megtakarítást a 15 Zara Home Promóciós Kód és Kedvezmény Kódok segítségével.
 • Minden
 • Kuponok
 • Ajánlatok

HIRDETÉS

 • Alkalmazza az összes Zara Home kódot fizetéskor egyetlen kattintással.

  Több mint 2 000 000 felhasználó megbízható

  Ellenőrzött

 • FAQ for Zara Home

  Milyen fizetési módokat kínál a Zara Home?

  A fiókja területén megtalálható az összes eddigi megrendelésének előzménye. A következő hitelkártyákat fogadják el fizetésre a Zara Home-ban: Visa, MasterCard, American Express és PayPal. A kártyaadatait titkosítják, amint megkapják, hogy csökkentsék a nem kívánt hozzáférés lehetőségét. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy elegendő pénz van a kártyáján a megrendelés teljesítéséhez, előengedélyezniük kell azt. A kártyáját akkor fogják megterhelni, amikor a megrendelése elhagyja a raktárukat.

  A Zara Home kínál ingyenes szállítást?

  A szállítási pont és a házhozszállítási szállítási lehetőségek biztosítják ezt a funkciót a Zara Home. A terméket három-négy munkanapon belül kiszállítjuk, normál méretű termékek esetén 1.495 forintért; a 16.000 láb feletti rendelések ingyenes kiszállításban részesülnek. Speciális házhozszállítás 12.995 Ft feletti vásárlás esetén elérhető, az összeszerelés 5-10 munkanapot vesz igénybe.

  Több a Zara Home kuponja használható együtt?

  Nem lehetséges. Zara Home-nél a használt utalvány száma korlátozott, és több kupon nem rakható egymásra. Egyetlen megrendelésre csak egy kupon kedvezményét élvezheti, de az ügyfeleknek nem kell aggódniuk, mivel a Zara Home sok más, kupon nélküli kedvezményt is kínál.

  Miért érvénytelen a Zara Home promóciós kódja?

  Csak egy promóciós kód használható azegyetlen megrendelésben a Zara Home-nál. Kérje, ellenőrizze, hogy a promóciós kód lejárt-e vagy megkülönbözteti-e a kis- és nagybetűket. Ezenkívül ügyeljen arra is, hogy a Zara Home promóciós kód használatára vonatkozó szabályok rendelkezésre állnak-e a bevásárlókosárban található termékeknél. Ha a promóciós kódja még nem járt le, vagy nem használták fel, akkor a Zara Home ügyfélszolgálatával vegye fel a segítségét a megoldásában.

  Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Zara Home-vel?

  Nem nehéz kapcsolatba lépni a Zara Home-vel. Zara Home bármely közösségi média alkalmazásban vár Önre, és fiókjai vannak a Facebookon, a Twitteren, a Snapchaten és a Pinteresten. Iratkozzon fel a Zara Home csatornára, illetve ne hagyjon ki semmilyen információt az ajánlatokról és az új termékekről.

  A legjobb kuponok Zara Home, ne hagyja ki!

  Tudjon meg többet a kedvezményről.

  Feltételezzük, hogy ha folytatja, elfogadja a Cookie-szabályzatot.